Quinta do Farfalho

Ligging

In het noorden van Portugal op 90 km van Porto en vlakbij Parque do Alvo (oudste natuurpark van Portugal) vind je onze ruime, gezellige B&B in alle rust en stilte. Onze B&B staat op 23000 m2 grond en heeft een groot privé zwembad en poolhouse.


Met 2 natuurparken, een fietsroute op de oude trambedding, Rota do Romnico (deze route voert je langs Portugees architectonisch erfgoed) en een golfterrein vlakbij hebben we heel wat in de aanbieding.

Parque do Alvão ligt op 35 minuten rijden en 8 km in vogelvlucht. In het park vind je één van de langste watervallen van Europa alsook de bergkatten, wolven en de met uitsterven bedreigde steenarend die hier goed gedijd.

Meer info

Ben je fietsliefhebber dan kan je op de fietsroute Ecopista da Linha do Tâmega terecht die loopt van Arco de Baúlhe tot Amarante welk stadje zeker het bezoeken waard is.

Meer info

Bezoek vlakbij zeker één van de oudste kastelen van Portugal Castelo Arnoia welk je ziet liggen vanaf ons zwembad (op circa 2 km) en doe een stuk van de Rota Romanico, ook Senhora da Graça is een aanrader van waarop je een heel mooi overzicht hebt over de streek  en die heel vaak een aankomst is in de ronde van Portugal.

Meer info: Rota Romanico, Senhora da Graça, Castelo Arnoia

Wil je golfen? Dat kan in Amarante. 

Meer info

De luchthaven van Porto ligt op amper een uurtje rijden van onze B&B. Vanuit Brussel, Charleroi en Eindhoven vliegen de bekendste luchtvaartmaatschappijen daarheen. 


Ontdekt u graag Portugal met een wagen? Dan kan u deze zorgeloos huren bij Sunny Cars.


Meer info: TAP Air Portugal, Vueling Airlines, KLM, Sunny Cars

Quinta do Farfalho


Caminho do Farfalho 561

4890-057 Celorico de Basto (Arnoia)

Portugal

Erkenningsnummer: 74379/AL

B&B Quinta do Farfalho
B&B Quinta do Farfalho

Quinta do Farfalho


Caminho do Farfalho 561

4890-057 Celerico de Basto (Arnoia)

Portugal


Erkenningsnummer: 74379/AL