Quinta do Farfalho

Algemene en reserveringsvoorwaarden

Algemene & reserveringsvoorwaarden


Algemene voorwaarden 


De algemene voorwaarden van Bed and Breakfast Quinta do Farfalho. 


Quinta do Farfaho is niet verantwoordelijk voor schade, verlies, diefstal, ongelukken etc., dit blijft je eigen verantwoordelijkheid. Het betreden of gebruik van de kamers/gîte, tuin, zwembad, etc. valt onder verantwoordelijkheid van de gast/bezoeker. Kinderen onder de 12 jaar moeten steeds begeleid worden door een volwassene bij het zwembad. Kinderen die nog niet kunnen zwemmen zijn verplicht om zwembandjes te dragen. De reis naar Quinta do Farfalho  als ook andere risico's zijn voor eigen rekening. Wij adviseren je om hiervoor een reisverzekering te nemen. 


Alle kamers en het huis zijn rookvrij. 


Reserveringsvoorwaarden


Wanneer we je reservering ontvangen sturen wij per e-mail de bevestiging van wat de totale kost is van het verblijf. Na akkoord en ontvangst van je aanbetaling is de reservering definitief. 


De huurprijzen voor de kamers zijn inclusief een uitgebreid ontbijt, voor de gîte dien je extra te betalen voor het ontbijt indien gewenst.


Minimum verblijf is 2 dagen.


De eindschoonmaak van de gîte bedraagt 35 Euro en wordt ter plaatse afgerekend.


De honesty bar wordt in contanten afgerekend op de ochtend van het vertrek. Het is niet mogelijk om met bankkaart te betalen. Vlakbij in Celerico De Basto zijn er bankautomaten aanwezig.

De huurprijzen voor de kamers zijn gebaseerd op twee personen. Bij een last minute boeking van minder dan vier weken voor aankomst, dient het volledige bedrag in één keer te worden voldaan.


Je kamer/huisje is beschikbaar vanaf 16.00 uur en dien je uiterlijk om 10.30 uur te verlaten.


Annulatie voorwaarden


Bij annulatie door de reserveerder minder dan 30 dagen voor aankomst wordt er 75% van de totaalsom in rekening gebracht. Bij annulatie meer dan 30 dagen voor aankomst wordt het voorschot in rekening gebracht of kan er in overleg éénmalig een nieuwe datum worden gezocht. Wij raden je aan om een annulatieverzekering af te sluiten.

Quinta do Farfalho


Caminho do Farfalho 561

4890-057 Celerico de Basto (Arnoia)

Portugal


Erkenningsnummer: 74379/AL

Quinta do Farfalho


Caminho do Farfalho 561

4890-057 Celorico de Basto (Arnoia)

Portugal

Erkenningsnummer: 74379/AL